

L’Arcimboldo è altresì una statuina dalla forma moderna e stilizzata, creata dal 3D Artist Francesco Conte, esperto in lighting e look dev www.frankwy.com, che premia in Italia e all’estero gli Artisti del Gusto: custodi e ambasciatori di arti antiche, capaci di saper narrare la storia, di comunicare la cultura del proprio territorio, guardando al futuro e restando al passo con i tempi le tendenze, con unicità e capacità emozionale.
Con il riconoscimento de L’Arcimboldo vi è l’attribuzione da uno a tre pennelli, espressione della creatività di ogni artista.
Dopo una serie di valutazioni da parte di professionisti della comunicazione e dell’ambito gastronomico, meritevoli Artisti del Gusto sono entrati a far parte della Guida de L’Arcimboldo con l’assegnazione dei pennelli.

Kaspars Supins è presente nella Guida 2025 de L’Arcimboldo con l’assegnazione di 3 Pennelli nella categoria Artista Tradizionale.
Kaspars Supins, titolare e pizzaiolo della Pizzeria Bel Cibo Pizza Napoletana a Liepaja in Lettonia, ci racconta del suo percorso professionale:
“Il mio legame con la gastronomica dura da oltre 20 anni. Ho lavorato a livello internazionale, maturando un’esperienza inestimabile e possedendo una pizzeria all’estero. Dopo quattro anni, ho deciso di tornare nella mia città natale, Liepaja, spinto dalla passione di servire il miglior cibo italiano.

Attualmente gestisco la mia pizzeria Bel Cibo Pizza Napoletana con un impegno incrollabile per la qualità, mantenendo gli standard AVPN e sostenendo le tradizioni della Pizza Napoletana.
Sono altresì costantemente impegnato ad aiutare altre pizzerie a migliorare e crescere attraverso guida e competenza, per permettergli di raggiungere i più alti standard di pizza, impartendo nozioni sulla vera pizza napoletana.
Nel mio locale la qualità parla da sola, quando cucini con passione e rispetto per gli ingredienti, le persone assaporeranno la differenza e il tuo atteggiamento.

Sebbene l’innovazione sia entusiasmante, credo negli ingredienti tradizionali e di alta qualità. Prodotti freschi di provenienza locale combinati con autentici ingredienti italiani creano il perfetto equilibrio per la vera pizza napoletana.
Ai miei clienti offro autenticità, passione e un viaggio a Napoli e in Italia in ogni boccone. Ogni pizza racconta una storia: di tradizione, artigianalità e amore per il cibo vero.
Oggi i clienti apprezzano più che mai l’autenticità e la qualità. Cercano sapori veri, ingredienti naturali e tecniche ben eseguite. Molti gradiscono i metodi tradizionali e sono ansiosi di provare la vera pizza napoletana.

La mia creatività nasce dalla passione, dall’esperienza e dalla tradizione, non consiste necessariamente nel dar vita a qualcosa di nuovo, ma nel comprendere il passato e rispettarlo.
Se la mia cucina fosse un paesaggio, sarebbe una strada locale tradizionale, dove l’odore della pizza cotta a legna riempie l’aria, le persone si riuniscono attorno a cibo semplice ma perfetto e ogni piatto è preparato con passione e amore.
“Il buon cibo sarà sempre apprezzato”. Questo è ciò che significa Bel Cibo. Cibo buono e di qualità”.

Kaspars Supins – Latvia
L’Arcimboldo online magazine, takes its name from the 16th century painter Giuseppe Arcimboldo because the artist created the famous “Composite Heads”, or paintings that, from the set of fruit and vegetables, fish and kitchen products represented on canvas, revealed a bizarre, fantastic and at times mysterious human figure.
L’Arcimboldo is also a statuette with a modern and stylised shape, created by the 3D Artist Francesco Conte, expert in lighting and look dev www.frankwy.com, who rewards the Artists of Taste in Italy and abroad: custodians and ambassadors of ancient arts, capable of telling the story, communicating the culture of their territory, looking to the future and keeping up with the times and trends, with uniqueness and emotional capacity.

With the recognition of L’Arcimboldo there is the attribution of one to three brushes, an expression of the creativity of each artist.
After a series of evaluations by professionals in the communication and food sectors, deserving Artists of Taste have become part of the L’Arcimboldo Guide with the assignment of brushes.
Kaspars Supins is present in the 2025 L’Arcimboldo Guide with the assignment of 3 Brushes in the Traditional Artist category.

Kaspars Supins, owner and pizza chef of Pizzeria Bel Cibo Pizza Napoletana in Liepaja, Latvia, tells us about his professional career:
“My connection with gastronomy has lasted for over 20 years. I have worked internationally, gaining invaluable experience and owning a pizzeria abroad. After four years, I decided to return to my hometown, Liepaja, driven by the passion of serving the best Italian food.
I currently run my pizzeria Bel Cibo Pizza Napoletana with an unwavering commitment to quality, maintaining AVPN standards and upholding the traditions of Neapolitan Pizza.

I am also constantly committed to helping other pizzerias improve and grow through guidance and expertise, to allow them to reach the highest standards of pizza, imparting knowledge of true Neapolitan pizza.
In my restaurant, quality speaks for itself, when you cook with passion and respect for the ingredients, people will taste the difference and your attitude.
While innovation is exciting, I believe in traditional and high-quality ingredients. Fresh, locally sourced products combined with authentic Italian ingredients create the perfect balance for true Neapolitan pizza.

To my customers, I offer authenticity, passion and a journey to Naples and Italy in every bite. Every pizza tells a story: of tradition, craftsmanship and a love of real food.
Today, customers appreciate authenticity and quality more than ever. They are looking for real flavors, natural ingredients and well-executed techniques. Many enjoy traditional methods and are eager to try real Neapolitan pizza.

My creativity comes from passion, experience and tradition, it is not necessarily about creating something new, but about understanding the past and respecting it.
If my kitchen were a landscape, it would be a traditional local street, where the smell of wood-fired pizza fills the air, people gather around simple but perfect food and each dish is prepared with passion and love.
“Good food will always be appreciated”. This is what Bel Cibo means. Good and quality food”.